Christine Hope

Christine Hope er tilbake i manesjen. Og denne gangen har hun med seg enda en sirkushest – en skikkelig hingst, den internationale komedieskuespilleren Frode Gjerløw.

Sammen tar de oss med på et LEV-VEL seminar, der de blant annet tar et hysterisk oppgjør med konferansebransjen. Det blir sang og musikk, finurlige morsomheter, og ikke minst fysisk komikk.

Hope vant Komiprisen med sitt forrige show “Hope-skulder kne og tå”, og 5-erne haglet inn fra både begeistrede anmeldere og publikum: «Humor i særklasse», «innertier» og «fantastisk morsomt». Regien er også denne gangen ved humor-maestro Arvid Ones. Det er bare å begynne og glede seg.

Christine Hope: Hope & Hingsten

Ole Bull Scene - Bergen

21.februar 2020   Fre. kl.19:00

Enkeltmedlemskap  = 1 bill.
                                                                                   Familiemedlemskap =2 bill.

Billetten  koster 380 kr pr stk.

Kjøpte biletter refunderes ikke,

vi kan hjelpe å prøve å selge de på nytt

Hentes etter avtale ring tlf. 91800911

Kjøp Billett HER