Grasrota

Grasrota

26.06.22 01:00
av Lis Merete Berge

Måter du kan bidra på er at du : 1. Hold kamera foan qr koden og legg deg til grasrotandelen. 2. Tar deg en preik med alle i familien rundt deg og får de som ambassadører med det enkle budskap: " Alle mann til pumpene - MS foreningen vår ser gjerne at vi blir registrert som mottaker av grasrotandelen hos Norsk Tipping. 3. Forespør flest mulig av dine venner og kjente om de kan være så snill å legge oss inn som grasrotmottaker. 4. Et viktig poeng for oss er også at dette ikke koster noe for den som spiller, men skaper bare glede hos oss !. Mulighetene våre er store når vi vet at det er ca 1 millon kunder i Norsk Tipping som ikke har valgt grasrotmiddelmottaker

Les mer
Medlemsmøte 5 Mars

Medlemsmøte 5 Mars

Pål Drønen kommer og snakker litt om kosthold 5 Mars kl 18:00. Vestre strømkaien 7 3 etasje. Vi står ved inngangen fra 17:30. Vi selger lodd før foredraget, 20 kr pr.lodd Vippses til #94155. Påmeldig i Gnistappen. Pizzaservering, Velkommen.

Les mer
Medlemskap i Ms forbundet

Medlemskap i Ms forbundet

24.09.23 23:07
av Lis Merete Berge

Som Medlem i Ms forbundet blir du også medlem i den lokale foreningen som er Ms foreningen i Bergen Vi tilbyr masse forskellige aktiviteter, så følg med på hjemmesiden vår, vi sender også ut hver måned nyhets brev slik at du kan følge lette med på hva vi arrangerer. Dette får du som medlem i MS-forbundet:

Les mer

Kategorier