Trening for alle

Publisert av Lis Merete Berge den 22.11.20. Oppdatert 11.10.21.

Ms foreningen vil at våres medlemmer med Ms,

skal få tilbud i en eller annen form for fysisk aktivitet.

Du betaler kun 200 kr pr. mnd. til treningssenteret og Ms foreningen betaler det resterende.

Ønsker du å gjøre en annen form for aktivitet en de tilbudene som vi til nå har lagt ut, ta gjerne kontakt med  lis@msbergen.no

Kun for Betalende Medlemmer og Bare de med Ms får tilbudet om 200 kr pr.mnd.

Fortiden så har vi avtaler med :

FEELGOOD:

Åsane ring 948 22 859 ( har 3 gratis prøvetimer)

Fana ring 918 98 074   ( har 3 gratisprøvetimer

SATS:

Send en epost til Bedriftsalg@sats.no hvor du referer til bedriftsavtale nummer 100p365481, og skal ha medlemskap med tilgang alle sentre i Bergen og gruppetimer. Ligg med i epost; navn, adresse, fødselsdato, email, og mobil nummer.

AKTIV365:

Treningstilbudet inkluderer bassengtrening, gruppetimer, velvære, barnepass, tennis og squash

Ta kontakt med det Aktiv 365 senteret du ønsker å trene på.( Paradis, Kråkenes, Bønes, Arna, Straume, Kokstad, Os og Søreide )

SPREK OG BLID

Treningstilbud inkluderer gruppetrening og egentrening. Fri innmelding og intro time ved oppstart. Ingen årlig administrasjonsgebyr.

Ta kontakt med det sprek og blid senteret du ønsker å trene på.

NR1 FITNESS1

Ta kontakt med Fitness1 vis medlemskoret/kvittering for betalt medlemskap

SKY FITNESS Fyllingsdalen

Ta kontakt med Sky fitness i fllingsdalen