Tur til Kypros

Publisert av Lis Merete Berge den 04.04.18. Oppdatert 06.06.18.
image.title
Tur til Kypros
Vitalreiser arrangerer tur til Kypros for medlemmer i Ms foreningen
(Kun for bet.medlemmer i ms foreningen, Enkelt Medlemskap -en plass. FAM. Medlemskap-to plasser ) tot. 60 plasser.

Pris for en uke
10/11 - 17/11 kr 4000 inkl. halvpensjon pr. person
Pris for to uker  10/11 - 24/11 kr 6000 inkl. halvpensjon pr. person

Tillegg for enkeltrom  kr. 500,- for 1 uke og kr. 1000,- for 2 uker.

Men her er mye inkludert:  Flyreise Bergen – Kypros, opphold på hotell i halvpensjon, flymat og

transfer, samt Vitalreisers aktiviteter og reiselederservice.

(Med aktiviteter menes f. eks. morgentrim, spaserturer, boccher, pilkast, bingo, quiz mm).

Dette overnattingsstedet ligger 4 minutters gange fra stranden. Denne flotte ferielandsbyen i tradisjonell stil har en flott beliggenhet i feriebyen Ayia Napa, og tilbyr utsikt over den vakre stranden og Middelhavet.

Panthea Village tilbyr en rekke fasiliteter for hele familien. Du kan spille tennis, ta en økt i treningsstudioet eller unne deg en beroligende massasjebehandling. Du kan ta et bad selv om været skulle være dårlig, da hotellet har både innendørs- og utendørsbasseng. Her finner du også et sesongåpent badeland.

Hele familien kan samles til et måltid når som helst på dagen, takket være de lange åpningstidene til hotellets restauranter. De ulike spisestedene tilbyr noe for enhver smak.

NB! husk gyldig reiseforsikring, ta med orgenal embalasje ved bruk av medisin.

All bestilling/kontakt går via Vitalreise

Vitalreiser