Kajakk Intro kurs

Publisert av Lis Merete Berge den 15.05.19. Oppdatert 16.08.19.

Torsdag 20 juni kl.17.50-22.00

Ms foreningen har kjøpt noen plasser fra Aktiv kajakk klubb.. Kurset er gratis :)

Har du aldri padlet før, men har lyst til å prøve? Da kan dette kurset være noe for deg. Kurset gir en enkel introduksjon til kajakken og utstyret vi bruker. Vi skal selvsagt også prøve kajakkene på vannet og bli introdusert til grunnleggende padleteknikk.

En viktig del av kurset er også viet sikkerhet. Det betyr i praksis at vi skal få oppleve hvordan det føles når kajakken kantrer, og vi skal øve oss på redning av kantret padler. Som på alle våre kurs setter vi også av litt tid til lek og moro.
Bestått kurs gir mulighet for å kjøpe NPF våttkort direkte av kursholder for 100 kr(ta med kontanter om ønsket).

Du får låne alt nødvendig utstyr av oss. Det vi anbefaler du har med selv er:
-Håndkle.
-Varme klær, og lue, til pauser på land.
-Varm drikke.
-Gjerne snacks eller sjokolade for litt ekstra energi.
-Solbriller og solfaktor (optimismen leve!)
-Noe å sitte på er også lurt.
Vi anbefaler også alltid at du har med et ekstra sett tørt skifte med ullundertøy, i en vanntett sekk eller pose.

Oppmøtested: Aktiv, Florvågveien 119.
klokkeslett 17.50-22.00.

Bindene påmelding HER